Sport 1 August 2008 00:14
Petitia 'impotriva atitudinii anti-Dinamo a GSP TV' a adunat 500 de semnaturi. Faptul ca meciul dintre 'caini' si Gaz Metan Medias nu este televizat este privit ca o suprimarea a dreptului la fotbal
“Nu se poate sa nu transmiteti un meci de-a lui Dinamo. Suntem suporterii acestei echipe si vrem sa intrebam de ce ne privati de un drept care pana la urma este un drept informativ. Chiar daca era in regim pre pay, acest meci trebuia televizat”, a scris un dinamovist care face parte din categoria privilegiata a celor care prind GSP TV. El a fost completat de un altul: “Nu este de-ajuns ca nu avem echipa? Acum ce vreti? Ca Dinamo sa nu mai aiba nici suporteri in tara? Este scandalos ce se intampla! Rusine conducerii clubului, care nu ia atitudine publica impotriva a ce se intampla. Imaginea clubului este terfelita, iar lor nici nu le pasa”. Cei care nu sunt abonati la RCS si nu locuiesc in Bucuresti fac apel la suporterii din Capitala sa se duca pe stadion si sa incurajeze echipa si pentru ei in urmatoarele meciuri. Nu le ramane decat sa spere ca operatorii de televiziune prin cablu sau digitala se vor intelege cu cei care detin drepturile tv.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.