Sport 7 Ianuarie 2008 03:25
In meciul pe care echipa lui, Inter Milano, l-a sustinut in Dubai impotriva formatiei lui George Ogararu, Ajax Amsterdam, capitanul nationalei l-a facut mare pe portarul Stekelenburg.

Chivu si Ogararu s-au intilnit in meciul Inter - Ajax, sustinut in cadrul turneul international amical de la Dubai. Meciul a fost castigat echipa italiana dupa ce in timpul regulamentar de joc scorul fusese egal: 2-2.

Cei doi fotbalisti romani au fost folositi ca titulari, Chivu ratand si un penalty la loviturile de departajare care urmau sa stabileasca castigatoarea.

Inter a castigat totusi cu 3-2 batalia loviturilor de departajare, calificandu-se in finala “Dubai Cup”, in care a intalnit aseara pe Internacional Porto Alegre, in timp ce Ajax a jucat finala pentru locurile 3-4 cu VFB Stuttgart, echipa la care a debutat si Sergiu Radu.

Marius Niculae a reusit din nou “o dubla” pentru Inverness, care s-a impus cu 3-0 in fata lui Gretna. “Sageata” scrie istorie in Scotia, el marcand in ultima etapa de campionat golul cu numarul 999 din istoria formatiei Inverness.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.