Sport 5 Ianuarie 2008 23:52
Campionatul romanesc a fost scos din amorteala de duelul fotbalistilor autohtoni cu jucatorii din import.
Liga I a propus microbistilor in premiera in acest sezon un duel echilibrat atat din punct de vedere numeric, cat si valoric intre fotbalistii romani si cei veniti de peste mari si tari. Pana in acest campionat, jucatorii straini sositi in Romania n-au rupt gura targului, decat cu putine exceptii. Acum, stranierii se lupta cu romanii pentru trofee, dar parerile specialistilor sunt impartite in privinta valorii celor doua tabere.

Unii cred ca avansul considerabil luat de CFR Cluj in clasament este cea mai buna reclama pentru „mercenarii” adusi in Gruia. Cand au ajuns in Romania, niciunul dintre stranieri n-avea o cota deosebita si niciunul n-a venit de la un club mare. Tot CFR a spart si aceasta bariera, dupa ce i-a legitimat pe Dorsin si Hirschfeld, ambii veniti in aceasta iarna de la o echipa de Liga Campionilor, Rosenborg Trondheim.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.