Liga Campionilor s-a dovedit o caciula prea mare pentru romani si in handbal. Dupa ce fetele de la Rulmentul au ratat prezenta in grupe dupa ce au fost eliminate de unguroaicele de la Ferencvaros, la baieti, HCM Constanta mai spera doar intr-o minune pentru a atinge cea mai mare performanta pentru o echipa romaneasca in aceasta competitie, depasirea fazei grupelor!

Constanta a fost la un pas de o mare umilinta, sambata seara, pe teren propriu, in fata cehilor de la Banik Karvina, reusind sa smulga, finalmente, in meciul al 5-lea din Grupa E a Ligii Campionilor, un egal 29-29 (14-17), punct care le confera sansa sa continue in Europa, cel putin in Cupa Cupelor. In fata a 1.000 de spectatori, HCM a facut un joc slab in multe momente, dar a avut o puternica revenire pe final, scapand victoria printre degete in ultimele secunde de joc. Este demn de remarcat ca romanii au ratat trei lovituri de la 7 metri, in momentele psihologice ale partidei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.