HCM Constanta a reusit, ieri, o victorie senzationala in primul meci din grupele Ligii Campionilor la handbal, disputat in deplasare, in compania celor de la Banik Karvina. Constanta s-a impus entuziasmant, cu scorul de 34-31 (14-16), dupa ce a fost condusa chiar si la 6 goluri.

HCM Constanta anuntase ca incearca, in acest an, calificarea din grupele Ligii Campionilor, in premiera pentru o echipa romaneasca. Desi drumul pare foarte greu, celelalte adversare ale constantenilor fiind echipa germana Kiel si danezii de la Gudme, elevii lui Lucian Rasnita au aratat, inca din primul meci, ca vorbele lor nu au fost spuse in vant. HCM a inceput timid meciul cu campioana Cehiei, Banik Karvina, dandu-le posibilitatea cehilor sa se desprinda pe tabela de marcaj chiar si la 5 goluri.

In a doua jumatate a primei reprize, romanii au jucat mult mai bine si au reusit sa egaleze situatia la 13. Au urmat, insa, doua eliminari in tabara constantenilor si Banik Karvina a reusit sa se desprinda pe finalul reprizei la 3 goluri. Cu 10 secunde inainte de final, HCM a beneficiat de o aruncare de la 7 m, si prima repriza s-a incheiat cu scorul de 14-16.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.