Finantatorul Universitatii Craiova a anuntat ca gruparea pe care o conduce va avea in sezonul 2006-2007 un buget de aproape doua milioane de euro, precizand totodata ca sumele de cinci sau sase milioane de euro vehiculate de patronii din Liga I sunt umflate. "La o echipa ce vrea sa acceada in cupele europene nu ai cum sa platesti mai mult de doua milioane de euro", a spus Adrian Mititelu.

Craiovenii au reusit in aceasta vara sa gaseasca sponsori de aproape sase sute de mii de euro, iar inca doua sute de mii de euro sunt asteptati de la liga pentru drepturile tv. La stadionul "Ion Oblemenco" au inceput amenajarile pentru noul sezon, pana la meciul de sambata, cu FC Vaslui, urmnd a fi schimbate bancile de rezerve, cele existente fiind vechi de peste 10 ani.

In doua saptamani, pana la partida cu FC Arges, va fi montata o noua sonorizare, ce costa peste 25.000 de euro, pentru ca cea existenta este foarte veche. Toate lucrarile de modernizare, ale caror costuri se ridica la suma de 100.000 de euro vor fi finalizate pana la meciul marele meci cu Dinamo, din etapa a V-a. Cele mai importante schimbari vor putea fi vazute la tribuna oficiala, care va avea o alta infatisare, cu termopane, gresie si fotolii din piele.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.