Oficialii de la Casa Fotbalului au fost pichetati de fotbalistii Sportului Studentesc, care doreau sa protesteze fata de posibila decizie de a fi retrogradati in Liga a II-a. Ei au fost invitati in sediul FRF pentru discutii, dar au intrat doar dupa ce patronul Vasile Siman si-a dat acordul.

Toti jucatorii din Regie, insotiti de unii membri ai staff-ului tehnic si de avocatul Gabriel Turcu, au discutat aproape o ora cu directorul general Ionut Lupescu si cu coordonatorul Sistemului National de Licentiere, Florin Prunea. La iesirea de la intrevedere, fotbalistii Sportului sperau ca situatia inca mai poate fi rezolvata cu bunavointa oficialilor federatiei. "S-ar mai putea rezolva, s-ar putea amana etapa, ar exista solutii, numai bunavointa sa fie. Ne simtim ca niste infractori, este o trecere de la extaz la agonie. Deocamdata nu ma gandesc la plecare, astept verdictul. Nici prin cap nu ne trecea ca ni se poate intampla asa ceva, eram pregatiti ca in acest sezon sa facem o figura si mai frumoasa ca anul trecut", a spus mijlocasul Costin Lazar.

"Depindem putin de UEFA, dar si de cum se interpreteaza tot ce trimite acest for. Singura noastra vina este ca nu am terminat mai sus in clasament, pentru ca, daca eram pe un loc de UEFA, nu se mai intampla asa ceva. Cred ca multi jucatori vor pleca, chiar si in cazul in care vom ramane in prima liga", a adaugat si atacantul Ionut Mazilu, care a spus ca are sanse foarte mari sa paraseasca gruparea din Regie in scurt timp.

"Ar fi urat ca in loc de Rapid sa jucam cu Giurgiu in Liga II. Totul depinde de UEFA. Sper ca dreptatea sa fie de partea noastra. Eventualele plecari de la echipa depind de domnul siman. Nu mi-am imaginat ca putem trece prin asa ceva, sa fim la un pas de retrogradare", a precizat si Dacian Varga.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.