Echipa nationala a Romaniei la polo a pierdut si ultima partida din cadrul grupei semifinale europene a Ligii Mondiale, in fata Germaniei cu scorul de 9-12 (1-3, 3-3, 2-3, 3-3), golurile Romaniei fiind marcate de Iosep (4), Radu Cosmin (2), si R. Georgescu, G. Georgescu si Matei (cate 1), incheind astfel competitia fara sa obtina niciun punct.

In aceasta faza a semifinalelor, Romania, antrenata de Vlad Hagiu, a evoluat foarte slab si a ratat toate partidele, dupa ce in sferturi a lasat o impresie mult mai buna. Din grupa Romaniei au mai facut parte selectionatele Serbia si Muntenegru, Spania, Croatia, Grecia si Germania.

In grupa finala, ce va avea loc la Atena, s-au calificat sarbii si spaniolii, alaturi de care vor participa si grecii, in calitate de formatie gazda.

Din grupa semifinala americana au obtinut calificarea la turneul final de la Atena echipele SUA, Australiei si Frantei. Castigatoarea Ligii Mondiale va primi 100.000 de euro si calificarea directa la Campionatul Mondial din 2007 (Australia).


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.