Sezonul trecut, gazonul de pe "Dan Paltinisanu" era considerat drept unul dintre cele mai bune din tara, banatenii mandrindu-se cu "bijuteria" lor. La fel ar fi fost si in aceasta editie de campionat, daca arena din Timisoara nu ar fi fost calcata in picioare de fanii cantaretei Shakira, care a sustinut un concert acolo la inceputul saptamanii trecute.

Cu o saptamana inaintea meciului cu Steaua, primul din campionatul 2006-2007, cu Steaua, Poli Timisoara a sustinut o partida de verificare in compania echipei sarbesti FK Zerejnain. Elevii lui Sorin Cartu s-au impus cu 3-2 si, la finalul meciului, s-au plans de starea gazonului de pe "Dan Paltinisanu", care, acum catva timp, era printre cele mai apreciate din tara. Cauza degradarii suprafetei de joc este reprezentata de concertul sustinut de cantareata sud-americana Shakira pe arena din orasul de pe Bega. Pe locul unde a fost amplasata scena, dar si in mai multe portiuni unde fanii cantaretei au calcat "mai apasat" pe gazonul timisorean, iarba a lasat locul pamantului si nisipului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.