Ascensiunea Timisoarei si Clujului a redus puterea Bucurestiului

Lupta pentru primele doua locuri in sezonul viitor, dar mai ales cea pentru titlu, care asigura prezenta directa in Liga Campionilor, ar putea fi una fara precedent. Astfel, conducatorii principalelor aspirante la aceste "locuri europene" au facut tot posibilul sa-si pregateasca din timp terenul. Retrogradarile echipelor Pandurii Tg. Jiu si FCM Bacau le-au slabit din start pe Dinamo si Steaua (cunoscute ca avand relatii foarte bune in conducerile celor doua cluburi), si coroborate cu esecul Rapidului din finalul sezonului trecut, au facut ca bucurestenii sa incerce o regrupare a fortelor.

Giulestenii s-au ocupat cu 'telenovelele>>

Cei care au "mutat" au fost, aproape simultan, "cainii" si "ros-albastrii". Dinamovistii lui Gigi Netoiu au sprijinit-o, moral, bineinteles, pe Unirea Urziceni sa promoveze, in timp ce stelistii i-au trimis la Arad pe Marius Lacatus si pe alti cativa jucatori. Noile sosite in Liga I se alatura mai vechilor relatii pe care cele doua grupari le aveau: Gloria si Poli Iasi, respectiv Jiul si Farul.

Iesiti sifonati din editia trecuta de campionat, in care au pierdut titlul pe ultima suta de metri, rapidistii au avut mai mult de tras decat rivalii lor, in principal din cauza "telenovelelor" Razvan Lucescu si Ryan Griffiths. Totusi, Copos si oamenii lui par sa fi tatonat "pistele" FC Vaslui (unde s-a incercat cooptarea lui Adrian Porumboiu printre actionarii Giulestiului) si Sportul Studentesc. Aceasta din urma varianta pare sa fi reusit, fostul rapidist Grigore Sichitiu semnand cu echipa patronata de finul lui Copos, Vasile Siman.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.