Ciclistul american s-a lansat intr-un atac nefondat la adresa nationalei de fotbal a Frantei, apreciind ca toti jucatorii antrenati de Domenech au fost dopati

Un an intreg a asteptat Lance Armstrong sa se razbune pe francezi, pentru acuzatiile de dopaj pe care i le-au adus, iar in contextul disputei legate de finala Campionatului Mondial a atacat. "Toti fotbalistii din nationala Frantei sint dopati!", a decretat septuplul cistigator al Marii Bucle aseara, intr-un monolog la televiziunea americana ESPN, cu ocazia ceremoniei anuale ESPY Awards, in cadrul careia i-a fost decernat titlul de "cel mai bun sportiv".

Acuze fara dovezi

Emisiunea a fost inregistrata miercuri, la Hollywood Kodak Theatre, iar "Los Angeles Daily News" a publicat extrase din interventia ciclistului, insa acesta nu a oferit vreo dovada in sprijinul acuzatiilor. Interventia este pur si simplu una imorala si desantata, a unui om care sufera in continuare dupa dezvaluirile facute vara trecuta de "L’Equipe" si "Le Monde".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.