Intr-un comunicat oferit jurnalistilor prezenti la meciul cu Sliema Wanderers, Rapid a anuntat ca Jean Valvis si Dinu Gheorghe nu mai sint actionari la Rapid. "Conform actului constitutiv al noului SA, s-au produs modificari in structura actionariatului, determinate de renuntarea irevocabila a actionarilor AFC Rapid Bucuresti, Dinu Gheorghe, Jean Valvis si Intreprinderea de Semnalizari si Automatizari Feroviare SA (ISAF) la subscrierea actiunilor emise ca urmare a majorarii capitalului social la noua societate", se arata in comunicatul citat.

Noua structura de actionariat a SC FC Rapid SA este formata din: AFC Rapid - 82,5 la suta, Ana Holding - 8 la suta, Florin Talpes - 4 la suta, Dan Ostahie - 4 la suta, Dan Laurentiu Fati - 1,5 la suta, participatie in actiuni corespunzatoare aportului in numerar subscris.

Noua societate pe actiuni a Rapidului, infiintata la 1 iulie, avea urmatoarea componenta: AFC Rapid - 70 la suta, alti 7 actionari restul de 30 la suta, printre care si presedintele LaDorna, Jean Valvis, si Gheorghe Dinu. Dupa difuzarea comunicatului de joi seara, din schema au sarit ultimii, dar si ISAF. Jean Valvis a negat ca ar fi renuntat la actiunile detinute la SC FC Rapid SA, la finalul meciului.

" Sint la Rapid din 2002 si am cotizat foarte mult aici. Nu stiu cine difuzeaza aceste stiri, dar eu am venit aici sa fac o treaba si o s-o fac. Despre ce comunicat vorbiti? Este adevarat ca s-a facut o majorare de capital social si se vor da explicatii de ce anumiti oameni au urmarit aceasta majorare, iar altii nu. Un exemplu este si ca domnul Dinu nu a urmarit aceasta majorare. Practic, din cei sase membri noi, trei au urmarit majorarea, iar trei nu", a afirmat el.

Cel mai probabil este faptul ca, deranjat de pretentiile de a fi presedinte al CA Rapid, pe care Valvis le-a etalat recent, George Copos l-a lucrat subtil, debarasindu-se de un personaj ce stirneste zimbete."Am fost, sint si voi fi actionar la Rapid. Numai la AFC Rapid detin 20 la suta din actiuni. De asemenea, la infiintarea noului SA, am achizitionat si un mic numar de actiuni. Intr-adevar, Dinu Gheorghe, societatea ISAF si eu personal nu am urmarit ultima majorare de capital a SC FC Rapid SA. Dar nu este nicio problema, vor fi si alte majorari de capital", a precizat Valvis.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.