De trei zile, atacantul nationalei este in pregatire montana cu noul antrenor al Sportului, Grigore Sichitiu, si asteapta inca un transfer afara, pe care-l considera un pas inainte in cariera lui.

- De ce tii sa joci in strainatate, si nu la Steaua, Rapid sau Poli Timisoara, echipe care s-au aratat interesate de tine?
- N-a fost nicio oferta clara. Daca existau, poate ma gandeam sa evoluez si la una dintre aceste formatii. As vrea sa joc afara deoarece orice fotbalist viseaza la acest lucru. Dar deocamdata ma antrenez cu Sportul, pentru ca inca mai sunt aici si vreau sa nu ma gandesc unde sau cand o sa plec in strainatate, pentru ca mai importanta este pregatirea.

- Crezi ca o inregimentare la o echipa din fostul spatiu sovietic te-ar scoate din circuitul nationalei?
- Nu. Sunt si acolo cluburi foarte bune. Dar mai e pana ma vedeti plecand peste Prut.

- Au fost trei echipe care s-au luptat pentru titlu anul trecut. Vezi si altele in sezonul urmator?
- Nu. Vor fi aceleasi formatii. Poli Timisoara s-a intarit, dar nu cred ca poate pune, cel putin in acest an, probleme foarte mari echipelor bucurestene, si nici CFR-ul lui Dorinel Munteanu.

- Cum crezi ca vor fi partidele cu Olanda dupa ce i-ai vazut evolutiile la Cupa Mondiala?
- Greu, foarte greu. Cred ca ei vor trage si mai tare pentru a arata ca a fost o greseala faptul ca au iesit asa repede din competitie. Dar noi trebuie sa batem toate celelalte echipe si sa consideram rezultatele bune, pe care sper sa le obtinem in fata "Portocalei mecanice", ca pe niste bonusuri.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.