Selectionata Romaniei de handbal feminin va evolua impotriva Suediei, Poloniei si a tarii gazda, Danemarca, in Grupa A de la Cupa Mondiala ce va avea loc in perioada 14-19 noiembrie, in localitatea daneza Aarhus. In Grupa B a acestei competitii se vor intalni selectionatele Ucrainei, Rusiei, Olandei si Braziliei.

Reprezentativa Romaniei va juca in ordine cu Polonia (14 noiembrie), Suedia (15 noiembrie) si Danemarca (16 noiembrie), iar pe 18 si 19 noiembrie vor avea loc semifinalele si, respectiv, finala mica si finala mare, faze in care se vor califica primele doua clasate in fiecare grupa.

La editia din 2005 a acestui turneu, Romania a ocupat pozitia a patra, dupa ce a fost invinsa de Rusia in finala mica, cu scorul de 31-29, aceeasi formatie care a trecut de reprezentativa noastra si in finala Campionatului Mondial, disputat in luna decembrie, la Sankt Petersburg.

Desi a ratat calificarea la Campionatul European ce va avea loc in Suedia, in luna decembrie, echipa feminina de handbal a Romaniei va avea un sfarsit de an foarte incarcat. Fetele antrenate de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi vor participa la Trofeul Carpati (Cluj, 30 octombrie-5 noiembrie), alaturi de echipele Ungariei, Macedoniei, Coreei de Sud, Serbiei si Croatiei, iar dupa turneul de la Aarhus, se vor deplasa in Ucraina, la Cupa Turcin (24-27 noiembrie), unde vor intalni reprezentativele Ucrainei, Austriei si Braziliei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.