Romania a castigat pentru prima data in istorie in fata Australiei, miercuri seara, scor 3-2, intr-un meci amical in care Tanase a deschis scorul, “cangurii” au intors scorul in zece minute, iar Bogdan Stancu si Gabriel Torje, din lovitura libera, au consfintit o victorie umbrita de greselile din defensiva.

Tricolorii si-au demonstrat superioritatea in fata ocupantei locului 36 in clasamentul FIFA printr-o serie de trei ocazii consumate in primul sfert de ora, cu Cristi Tanase, Bogdan Stancu si Gabriel Torje in prim-plan. Cel din urma, insa, avea sa rateze cea mai buna oportunitate de a inscrie pentru elevii condusi de catre Victor Piturca, intr-o faza in care Razvan Rat l-a gasit liber in fata portii, dar jucatorul Granadei s-a grabit sa finalizeze alaturi printr-un sut fara preluare, cand avea tot timpul sa preia pe piept si sa il execute pe Schwarzer.

Jocul a curs in aceeasi directie, spre poarta cangurilor, cu Tamas centrand pentru Stancu putin prea puternic (18’) si cu Gicu Grozav (22’) gresind o preluare elementara intr-un moment in care scapase de marcajul fundasilor adversi si putea ramane in duel unu la unu cu goalkeeperul Australiei.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.