Steaua ramane fara meci castigat in turneul din Antalya, la capatul unei intalniri pe care cehii de la Mlada Boleslav a dominat-o da capo al fine. 0-1 scor final, cu gol inscris in ultimul minut, in conditiile in care cehii au fost privati de un gol si de o lovitura de pedeapsa.

Cu cinci jucatori convocati la echipa nationala pentru amicalul de miercuri, impotriva Australiei, plus alte trei absente din pricina unor accidentari, Laurentiu Reghecampf a fost fortat sa ii titularizeze pe Doru Bratu si Leandro Tatu, alaturi de Stanca, Rapa, Gardos, Latovlevici, Filip, Prepelita, Chipciu, M.Costea si Nikolici.

Prima parte a fost controlata de fostul adversar al Rapidului in grupele Europa League (din urma cu cativa ani, cand pe sub Podul Grant se plateau salarii grase, si nu auzise inca de insolventa), doar interventiile arbitrului facand ca scorul sa ramana alb pana la ultimul fluier. In minutul 17, Doru Bratu a comis un fault pe care scria penalti, nu insa si pentru cel care impartea dreptatea in teren. La fel s-a intamplat si trei minute mai tarziu, la o grava eroare de marcaj a fundasilor stelisti, incheiata cu gol, anulat mai apoi pentru un fault imaginar.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.