Steaua a remizat cu Sturm Graz, scor 3-3, la finalul a 90 de minute in care apararea ros-albastrilor a comis nenumarate greseli, iar Cristi Tanase, cel care nu va evolua in partida tur cu Ajax Amsterdam, si Paul Parvulescu au acoperit minusurile, smulgandu-le austriecilor victoria in ultimele secvente ale intalnirii.

Debutul partidei ne-a ilustrat un Ciprian Tatarusanu in priza, dupa ce portarul ros-albastrilor a intervenit oportun la doua suturi-blitz ale adversarilor (8’), salvandu-l mai apoi pe Vlad Chiriches, trei minute mai tarziu, intr-o faza in care cel mai laudat fundas din Liga 1 a pierdut mult prea usor un balon pe care scria GOL.

Odata cu inaintarea in meci au aparut si ocaziile la poarta aparata de germanul Johannes Focher. In minutul 16, Alex Chipciu a avut nevoie de prea multe miscari pentru a relua decisiv o minge venita din gheata energicului Tanase, cel care avea sa finalizeze mai apoi cu sut in forta o actiune luata pe cont propriu (19’).

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.