Steaua a pierdut trei din cele cinci meciuri amicale disputate pana acum in perioada de iarna, dar Mircea Lucescu ii linisteste pe oamenii lui Laurentiu Reghecampf si spune ca doar partidele oficiale trebuie luate in calcul.

"Rezultatele din amicale conteaza doar prin prisma entuziasmului in pregatire. Valoarea acestor meciuri este aproximativa. Steaua se impune categoric dupa multi ani in fotbalul categoric, iar aceasta performanta valoreaza mai mult decat banii luati pe jucator. Steaua are sansa sa se califice daca va juca la fel ca in toamna. CFR Cluj a preferat banii din transferul de jucatori probabil dupa ce si-au dat seama ca nu au sansa cu Inter Milano", a declarat Lucescu pentru Sport.ro

Antrenoul lui Sahtior Donetk a vorbit si despre situatia delicata prin care trece George Copos, condamnat recent la patru ani de inchisoare cu executare in Dosarul Loteria.

Citeste si: Mircea Lucescu ii linisteste pe stelisti: "Rezultate din amicale nu conteaza"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.