Tanarul jucator al Petrolului Ploiesti, Gicu Grozav, a declarat ca principalul obiectiv al echipei sale este castigarea Cupei Romaniei. De asemenea, atacantul a vorbit si despre planurile echipei nationale.

"E destul de greu dupa prima zi de antrenament. Ne-au sosit doi noi colegi, speram sa se adapteze cat mai repede, oricum le va fi usor cu grupul de aici pentru a socializa. Castigarea Cupei Romaniei este principalul obiectiv pentru Petrolul in aceasta primavara, e un tel realizabil", a declarat Grozav la revenirea echipei in pregatiri.

In ceea ce priveste planurile primei reprezentative, jucatorul a dezvaluit ca dorinta sa e ca Romania sa se califice la Campionatul Mondial din Brazilia.

"Dorinta mea e sa ajungem la Campionatul Mondial din Brazilia. Domnul Piturca vrea sa formeze o echipa puternica, ma bucur ca sunt in vederile dansului. E bine ca se joaca fara spectatori Ungaria - Romania, la Budapesta, dar nu ne era teama sau nu ne e teama nici cu stadionul plin, fiindca si la Istanbul ne-am concentrat si am invins", a afirmat Gicu Grozav, potrivit gsp.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.