Fostul jucator al clubului Dinamo, Giani Kirita, a declarat ca ar accepta sa revina in Stefan cel Mare in orice moment si in orice functie.

"Mai pot si ca fotbalist, dar imi trebuie motivatie. Dinamo nu se refuza nici daca ar fi in liga a treia, am tot incercat, dar nu-mi raspunde nimeni la telefon. As veni si ca bagator de seama, orice pentru Dinamo! Am vorbit cu nea Cornel Talnar sa vin ca secund, insa nu s-a putut. Am incercat sa discut cu domnul Nicolae Badea la telefon, dar are tot timpul telefonul ocupat, nu raspunde deloc. Probabil ca nu e timpul si locul meu acum la Dinamo, desi as veni cu inima deschisa", a declarat fostul capitan al "cainilor rosii", potrivit gsp.ro.

Giani Kirita a vorbit si despre actualul lot al fostei sale echipe.

"Din pacate, in lotul actual nu sint multi fotbalisti valorosi. Daca-i luam pe degete sint patru-cinci. In rest... Dinamo de acum e un club trist, instabilitatea la nivelul echipei si problemele financiare au tras clubul in jos", a mai adaugat Kirita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.