Otelul Galati s-a impus cu 3-2 in deplasarea din Giulesti invingand Rapidul prin tripla de senzatie reusita de Marius Pena. Rapid a jucat in inferioritate numerica din minutul 58, dupa ce Wallace a fost eliminat.

Aflati in fata uneia dintre cele mai grele perioade din intreaga istorie, rapidistii au avut parte si de sprijinul neconditionat al suporterilor infocati in intalnirea cu Otelul din Giulesti. Rapidul a inceput excelent meciul, purtati pe sus si de sustinerea din tribune, si au inceput treptat sa puna tot mai multe probleme in jumatatea adversa.

Primele ocazii au venit insa la poarta lui Albut, Ljubinkovic, Paraschiv si Irga trecand pe rand pe langa deschiderea scorului. Giulestenii si-au revenit din pumni si au inceput sa fie iar din ce in ce mai periculosi. O ratare uriasa a lui Roman in minutul 24 avea sa anunte deschiderea scorului de dupa doar 5 minute, cand Herea a reluat din apropiere pasa perfecta a lui Oros de pe dreapta.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.