Nicolas Godemeche, mijlocasul celor de la CFR Cluj, a acordat un interviu pentru presa din tara sa natala, Franta, in care a facut o serie de afirmatii dure despre fotbalul din Romania.

Potrivit ziare.com, fotbalistul a afirmat ca a jucat doar 14 meciuri de cand a ajuns in Romania deoarece a fost nevoit sa se adapteze "mentalitatii locale".

"Am fost nevoit sa ma adaptez mentalitatii locale. Aici presedintii cluburilor sunt omniprezenti, dau interviuri in fiecare saptamana. Vorbesc despre valoarea unui meci, valoarea unui jucator... Relatia lor cu banii este diferita fata de ce vedem in Franta", a declarat Godemeche pentru sofoot.com.

De asemenea, francezul a vorbit si despre faimoasele metode folosite de Gigi Becali pentru a motiva echipele care joaca impotriva adversarelor directe ale Stelei.

"Suspiciuni de blat asupra unor jucatori n-am avut. A fost o singura data cand am simtit ca se intampla ceva, legat de un arbitru. Totusi, ceea ce am vazut la finalul sezonului trecut e de nepermis! Ne bateam cu Steaua pentru titlu si presedintele lor a spus inaintea meciului ca le va oferi cate 100 de mii de euro jucatorilor de la Medias daca ne inving. Va imaginati asa ceva in Franta? Asta-i cultura lor, n-ai ce sa le faci! E, totusi, scandalos ce fac romanii astia! A trebuit sa ma obisnuiesc sa traiesc in acest folclor", a mai adaugat Godemeche.

Jucatorul nascut la Marseille a vorbit si despre presa din Romania. Godemeche este de parere ca jurnalistii ii critica prea usor pe fotbalistii care comit erori.

"O simpla eroare iti poate costa intreaga credibilitate. Sezonul trecut, un ziar a realizat o lista cu jucatori suspecti de coruptie. Cum s-a ajuns la aceasta lista? Deoarece s-au facut cateva greseli tehnice! Lucruri care se pot intampla oricui!", a concluzionat Nicolas Godemeche.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.