Dupa ce a deschis procedura de insolventa a clubului Rapid Bucuresti, George Copos a declarat ca a recurs la o asemenea masura pentru a salva clubului si pentru a obtine licenta pentru sezonul viitor.

"Lumea nu intelege, dar noi am deschis procedura de insolventa special pentru a salva clubul Rapid. Si asta vom face. Alta solutie de salvare nu existã decat demararea acestei proceduri, care ne va ajuta si sa obtinem licenta pentru editia 2013-2014 a Ligii I. Din pacare, intotdeauna in Romania oamenii cazuti in genunchi sunt loviti. Eu sunt acum cazut in genunchi, vreau sa salvez clubul si o voi face, dar nu mai vreau sa vorbesc despre fotbal", a declarat Copos, potrivit prosport.ro.

De asemenea, actionarul majoritar al "giulestenilor" a afirmat ca face tot ce poate pentru a salva clubul de la desfiintare.

"Facem tot ce ne sta in puteri sa salvam clubul, asta am facut mereu. Vrem sa demonstram ca am fost transparenti. Rapid este la zi cu platile la stat, nu avem nici un leu datorie la impozite si taxe. Din pacate avem restante la salariile jucatorilor si ale celorlalti angajati ai clubului", a mai adaugat Copos.

Tribunalul Bucuresti a inregistrat, luni, dosarul privind procedura de insolventa a SC Fotbal Club Rapid SA, societatea care administreaza gruparea giulesteana, instanta stabilind ca prim termen de judecata data de 7 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.