Dupa ce a fost condamnat la trei ani cu suspendare in "Dosarul Transferurilor", Gica Popescu a declarat ca este nevinovat si ca acest proces i-a facut mult rau.

"Acest proces mi-a facut foarte mult rau, dar sper sa se termine cu bine. Nimeni nu stie ce s-a intamplat exact. Nutrim speranta ca lucrurile se vor indrepta la recurs. Este greu de acceptat o astfel de decizie atunci cand te stii nevinovat. Este foarte greu de sters cu buretele tot ce s-a intamplat in anii de cand a inceput procesul, dar asta este, respectam decizia, dar speram ca lucrurile se vor indrepta", a declarat Gica Popescu, potrivit prosport.ro.

Fotbalul romanesc, decapitat de Justitie: Condamnari in serie in "Dosarul Transferurilor"

"Mi-e greu sa spun acum daca as fi facut sau nu ceea ce am facut in trecut, dar mi le asum, indiferent daca sunt bune sau rele. Am muncit o viata intreaga si m-am tinut departe de astfel de lucruri pentru a fi un exemplu. Eu si Cel de sus stim ce s-a intamplat, eu ma simt curat, dar instantele decid", a mai adaugat fostul capitan al echipei nationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.