Selectionerul Victor Piturca a declarat ca Adrian Mutu va fi convocat la echipa nationala atunci cand va fi apt fizic 100%.

"Cand va fi apt fizic 100%, Mutu va veni la nationala. Nu mi-a placut ca a fost luat peste picior, el este profesionist. Sunt sigur ca si-ar fi dorit sa vina, chit ca nu era titular, dar eu am hotarat astfel", a declarat Piturca, potrivit prosport.ro.

De asemenea, selectionerul a afirmat ca Gabi Tamas si Razvan Rat nu au fost convocati pentru pentru amicalul cu Belgia din cauza prestatiei dezamagitoare din meciul cu Olanda.

"Nu m-au multumit evolutiile lui Tamas si Rat cu Olanda. Neconvocarea lor e un avertisment. Nu se pune problema sa renunt la jucatorii neconvocati, a fost alegerea mea pentru acest meci", a mai adaugat Piturca.

Selectionerul echipei nationale a discutat si despre neconvocarea atacantului Stelei, Raul Rusescu.

"Cred ca jucatorii convocati, care sunt pe post cu Rusescu, ar trebui sa se simta jigniti de toate discutiile din jurul neconvocarii stelistului. Nu am nimic cu Raul, va fi si el adus la lot in viitor. Ati auzit de Ion Oblemenco? Era idolul meu, golgheter si nu era convocat. La fel s-a intamplat si cu Danciulescu. Daca esti golgheter nu esti automat convocat", a concluzionat Piturca.

Lotul echipei nationale s-a reunit, luni, la Centrul de Fotbal Mogosoaia in vederea partidei amicale cu selectionata Belgiei, programata, miercuri, de la ora 21:00, pe Arena Nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.