Dinamo s-a calificat dramatic in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a castigat in prelungiri si printr-un autogol meciul cu Pandurii.

La Targu Jiu, Marius Alexe a deschis scorul, Lemnaru a egalat in repriza a doua, iar autogolul lui Mamele califica pe Dinamo mai departe in Cupa.

Unul dintre cele mai tari dueluri din faza optimilor de finala ale Cupei Romaniei a avut loc la Targu Jiu, unde Pandurii au primit vizita celor de la Dinamo. Chiar daca, potrivit calculelor hartiei si a clasamentului Ligii 1, Pandurii parea echipa favorita, realitatea de pe teren a fost alta.

Dinamo a jucat cu multa dezinvoltura, a fost mai concentrata pe ceea ce are de facut in ofensiva si a dat dovada de mai multa initiativa. Iar in minutul 38, echipa din Stefan cel Mare a deschis scorul in urma unui contraatac initiat de Alvarez. Marius Alexe a scapat in viteza spre poarta si l-a invins pe Mingote cu un sut pe jos.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.