Steaua si Cupa Romaniei nu au reusit nici in acest sezon sa se inteleaga. Istoria se repeta si Steaua paraseste din nou Cupa Romaniei in faza optimilor.

A fost nevoie de lovituri de departajare, dupa un meci strans, anost si cu putine realizari. Chipciu si Tanase au ratat penalty-ul, portarul Florin Nita a fost eroul Concordiei si Chiajna se califica in sferturi.

Aflata pe primul loc in campionat Steaua s-a aratat interesata pentru prima data in ultimii ani mai mult si de Cupa Romaniei, competitie care nu a trezit atentia pana acum stelistilor. Cu toate ca inainte de meci stelistii anuntasera ca vor alinia in fata Chiajnei mai mult rezerve, Reghecampf nu a renuntat la jucatorii puternici din acest sezon.

Mihai Costea a fost unul dintre actorii principali ai primei reprize, stelistul, afalat in mare forma si in campionat, avand cateva actiuni extrem de periculoase de atac. Nita insa s-a opus excelent si a reusit sa tina tabela intacta pana la pauza.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.