Larisa Iordache, speranta Romaniei in concursul individual compus de la Jocurile Olimpice, este in pericol de a rata participarea in marea intrecere de la Londra din cauza unei probleme la calcai.

De mai multe zile gimnasta acuza dureri in zona calcaiului. Gimnasta a fost tratata la o clinica din Londra cu antiinflamatoare si ultrasunete, scrie OnlineSport.ro.

Conform specialistilor, fasciita este o afectiune a membranei care inveleste calcaiul, pe care e posibil ca sportiva sa si-o fi lezat la zecile de mii de aterizari, dupa salturile pe barna.

"Poate incerca sa lucreze daca rezista la durere, dar nu suntem siguri de acest lucru", a fost sfatul medicilor din Satul Olimpic, potrivit realitatea.net.

In astfel de cazuri, cea care decide in final sa continue sa se antreneze si sa concureze cu dureri este chiar sportiva.

Larisa Iordache este una dintre tinerele sperante ale lotului de Gimnastica Feminina. La prima sa participare la Campionatele Europene din luna mai, Larisa a castigat medalia de aur pentru prestatia ei la sol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.