Duminica, 1 iulie, sunt programate seminifinalele si finala.

La sfarsitul acestei saptamani (29 iunie-1 iulie) peste 500 de jucatori de minifotbal se vor afla la Iasi pentru a participa la cea de-a treia editie a Cupei Romaniei la Minifotbal. Cele 36 de echipe din intreaga tara vor fi impartite in grupe, in urma unei trageri la sorti care va avea loc joi seara (28 iunie). Meciurile din grupe si fazele eliminatorii se vor disputa vineri si sambata.

Castigatoarele editiilor precedente sunt Euro Glia Nusfalau (2010 la Zalau) si AS WMT Giroc Timisoara (2011 la Sibiu).

Organizarea Cupei Romaniei a devenit o traditie pentru minifotbalul romanesc si totodata un eveniment foarte asteptat. Anul acesta ne aflam deja la cea de-a treia editie cu o participare record, 36 de echipe din intreaga tara. Minifotbalul s-a dezvoltat in ultimii ani in Romania foarte mult, in fiecare an noi campionate de minifotbal fiind organizate in tara in orase mai mici sau mai mari, iar numarul echipelor participante crește in aceeasi proportie, ceea ce ne confera o baza larga de selectie pentru echipa nationala de minifotbal”, ne-a declarat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania, potrivit unui comunicat.

Federatia de Minifotbal din Romania organizeaza in prezent campionate de minifotbal in 36 de judete ale tarii, pentru un numar de peste 30.000 de jucatori amatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.