Dominique Moceanu, olimpica americanca de origine romana, a dezvaluit intr-o carte autobiografica secretele dureroase din viata sa.

Jurnalistii de la ABC News au realizat un reportaj despre viata lui Dominique, dupa ce a ajuns in SUA impreuna cu parintii sai, la inceputul anilor ’80.

Inscrisa la doar trei ani la gimnastica de catre tatal sau, un om sever, Dominique a cucerit aurul olimpic pentru Statele Unite la doar 14 ani.

La varsta de 17 ani, Dominique Moceanu a cerut in instanta sa iasa de sub tutela parintilor, in timpul procesului fiind dezvaluite si detalii ale abuzului la care era supusa de tatal sau, conform digi24.ro.

Dupa 20 de ani a aflat ca avea si o sora pe care parintii sai au dat-o spre adoptie pentru ca avea un handicap.

Gimnasta si-a confruntat mama, care i-a povestit ca fetita s-a nascut la o zi dupa ce Dominique implinise 6 ani. Din cauza saraciei si pentru ca doctorii le-au spus ca bebelusul are nevoie de tratament special si deci costisitor, parintii lui Dominique au dat-o sper adoptie.

Dupa ce a luat legatura cu sora sa, gimnasta a inteles de ce tratamentul era special si costisitor. "Apropo, nu am picioare", i-a spus tanara lui Dominique.

In urmatorii ani, cele doua s-au intalnit de nenumarate ori si au dezvoltat o apropiere si o prietenie ce numai doua surori pot avea, scrie jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.