Procurorii au anuntat ca vor face recurs.

Becali ramane cu Steaua

Dupa trei ani de asteptare si 30 de termene in dosar, Gigi Becali poate rasufla usurat. Finantatorul Stelei a scapat, cu ceva emotii, de cazul Valiza, care putea duce la arestarea sa si la retrogradarea Stelei.

Votul celor trei magistrati ai INaltei Curte de Casatie si Justitie a fost 2-1 in favoarea achitarii lui Becali. Cel de-al treilea magistrat a propus masura de condamnarea la inchisoare cu suspendare pentru trei ani, cu termen de incercare de cinci ani.

Gigi Becali isi va primi cele 1.7 milioane de euro puse sub sechestru de catre asigurator.

Becali, valiza si ardelenii. Din nou!


Ceilalti inculpati in acest dosar, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piturca si Radu Gheorghe Marino au fost achitati, scrie mediafax.

La ultimul termen de judecata, procurorul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a sustinut in fata judecatorilor ca George Becali si avocata Alina Ciul trebuie condamnati la pedepse cu executare, in vreme ce pentru Piturca, Marino si Sponte a cerut stabilirea unor pedepse cu suspendare, potrivit OnlineSport.ro.

Cazul Valiza: Becali risca patru ani de inchisoare

Procurorul care a instrumentat cazul a aratat ca George Becali trebuie condamnat pentru dare de mita si trei fapte de fals in inscrisuri sub semnatura privata la o pedeapsa privativa de libertate. Procurorul a cerut patru ani de inchisoare pentru fapta de dare de mita si doi ani de inchisoare pentru faptele de fals.

Dupa ce a aflat verdictul, Becali a avut un discurs evlavios despre Sfanta Cruce si Hristos.

"Incep cu sfanta cruce si ii multumesc domnului Hristos. Temerea mea era ca in tara mea premierea sa fie mita. Daca premierea este mita intr-o tara inseamna ca satan este acolo si eu nu mai pot sa stau", a spus Gigi Becali.

Citeste si:
Tatăl unui băiat decedat la Colectiv: „Nu mă bucur de pedepse”
Tatăl unui băiat decedat la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.