Sport 1 Martie 2012 09:29
Nationala Romaniei a inceput promitator anul 2012, in meciul amical jucat  pe Stadionul National, contra Uruguayului.

Nationala Romaniei a inregistrat un rezultat nesperat in fata reprezentativei Uruguayului, meci disputat pe National Arena si incheiat la egalitate, scor 1-1. Sud-americanii au deschis scorul inca din minutul 2 prin Cavani, cel care a mai avut doua mari ocazii de gol si o bara. De o minge trimisa in bara au avut parte si tricolorii, prin Marius Niculae, insa egalarea a venit dupa pauza de la Bogdan Stancu. Romania a incercat chiar si obtinerea unei victorii in repriza secunda, cand a atacat mai mult si si-a creat ocazii de gol, scrie OnlineSport.ro.

In fata celor aproape 20.000 de spectatori, al caror numar mare a depasit asteptarile oficialilor din fotbalul romanesc, trupa lui Piturca a inceput meciul cu frana de mana trasa. Iar pentru multimea de vedete a Uruguayului a fost suficient ca sa reuseasca deschiderea scorului la doar doua minute de la fluierul de start.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.