Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sunt acuzati de abuz in serviciu in cazul excluderii din competitiile sportive a echipei Universitatea Craiova.

Mircea Sandu, cel care a propus de fapt dezafilierea Universitatii Craiova, a tinut ascunse stenogramele intalnirii sale cu Dragomir, cand au hotarat excluderea clubului din fotbalul romanesc. Acestea au fost scoase la iveala, insa, si dezvaluie lucruri incredibile despre ce se intampla in fotbalul romanesc, scrie realitatea.

Conform stenogramelor:

- Mircea Sandu afirma: "La Liga 1 obligatoriu delegarile le face presedintele comisiei". Vasile Avram, in dosarul Mita in elicopter, acuzat ca a primit mita pentru a delega arbitri agreati pentru FC Tg. Mures, a declarat ca nu el facea delegarile la Liga 1!

- Sandu l-a sunat pe viceprimarul Timisoarei: "I-am spus ca o sa solicit Curtii de Conturi un control prin care sa stim si noi, cetatenii, cum s-au cheltuit banii, milioanele acelea din ultimul an sau din toti anii, de catre clubul FC Timisoara. Reactia a fost: "Domnule, ma nenorocesti!". Am tacut, n-am mai iesit pe nicaieri", informeaza gsp.

- Dragomir propune intrarea lui Juventus Colentina in B motivand ca “In prezent, Bucurestiul nu are nicio echipa in Liga a II-a. V-as ruga sa tineti cont ca e un mort in familia lor!!! Stiu eu, e un caz deosebit, si sa tinem cont ca aceasta echipa a promovat jucatori la echipa nationala in decursul anilor”, relateaza OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.