Acuzat de stelisti ca a facut gesturi obscene fanilor, antrenorul Astrei neaga aceste afirmatii, precizand ca "doar si-a aratat cureaua".

Antrenorul Astrei e foarte bucuros dupa victoria repurtata impotriva Stelei, insa nu a facut o nunta din asta, noteaza evz.ro.

"E extraordinar cand bati o echipa de calibru cum e Steaua. Duminica seara insa, Astra a fost echipa mai buna. N-am facut nicio petrecere dupa aceasta victorie, pentru ca vine meciul cu Universitatea Cluj, din etapa viitoare, si daca nu-l castigam, degeaba am batut Steaua", a declarat Sumudica.

Chiar daca sustine ca meciul cu Steaua nu a fost unul special pentru el, Marius Sumudica este acuzat de adversarii de duminica seara ca a facut gesturi obscene la adresa fanilor. Inainte de startul reprizei secunde, in timp ce traversa terenul de joc in fluieraturile si in insultele fanilor stelisti, antrenorul Astrei a fost surprins de camerele postului de televiziune Digi Sport ducandu-si mana in zona organelor genitale

"N-am facut niciun gest obscen la adresa fanilor Stelei. Doar mi-am aranjat cureaua, atata tot. La sfarsitul meciului, chiar am refuzat sa scandez cu fanii de la Astra impotriva Stelei, desi eram chemat cu insistenta de galerie", a spus Marius Sumudica, referitor la acest subiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.