Viorel Hizo a declarat ca meciul dintre Vaslui si Rapid, ce se va disputa in prima etapa a Ligii I, este unul dintre doua formatii ce-si vor disputa titlul.

"Va fi un meci interesant din toate punctele de vedere. Rapid s-a intarit foarte mult in aceasta perioada si a facut transferuri de calitate, acesta fiind unul dintre atuurile lor. Faptul ca si-au adus si un antrenor nou, fost selectioner, este un alt atu pentru adversarii nostri. Insa si noi avem atuurile noastre, cum ar fi omogenitatea lotului, valoarea jucatorilor si mai ales dorinta de revansa fata de sezonul trecut. Incercam si in acest an sa castigam titlul si sunt convins ca cele doua echipe vor fi protagonistele campionatului", a spus Hizo, citat de MEDIAFAX.

Viorel Hizo, fost antrenor la Rapid, a mentionat ca nu are sentimente speciale privind o noua intalnire cu echipa "alb-visinie". "Pentru mine nu mai este un meci special cel cu Rapid, este unul ca oricare altul. Nu mai are incarcatura din trecut pentru ca am jucat de prea multe ori in Giulesti cu alte echipe. Rapid reprezinta trecutul, iar pentru mine doar Vasluiul reprezinta prezentul si viitor", a mai spus el.

Antrenor echipei FC Vaslui isi doreste ca jucatorii lui sa aiba un progres in acest sezon fata de editia trecuta a Ligii I. "Ne dorim sa jucam calitativ superior fata de sezonul trecut. Au fost cinci saptamani foarte grele de antrenamente si chiar daca am jucat mai putine meciuri de verificare, eu zic ca a fost suficient. Astept foarte mult de la jucatori si ne dorim foarte mult un debut bun in acest sezon", a adaugat Hizo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.