Antrenorul echipei Sahtior Donetk se numara printre variantele vehiculate pentru eventuala preluare a conducerii tehnice a formatiei Galatasaray, in cazul in care gruparea turca va renunta la serviciile tehnicianului Gheorghe Hagi, informeaza cotidianul Yeni Asir.

Potrivit sursei citate, in prim-plan se afla trei variante pentru postul de antrenor la Galatasaray: Mustafa Denizli, Fatih Terim si Mircea Lucescu, citeaza MEDIAFAX.

Se pare ca presedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, nu intentioneaza sa continue colaborarea cu Hagi si ii va propune lui Fatih Terim autoritate deplina la echipa. Takvim mentioneaza ca varianta de rezerva este germanul Christoph Daum.

Presa turca a notat recent faptul ca soarta lui Hagi la Galatasaray depinde de meciul de miercuri cu Gaziantepspor, din mansa secunda a sferturilor de finala ale Cupei Turciei. In tur, Galatasaray a pierdut la Gaziantep, scor 2-3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.