"Faceti, va rog, o donatie aici", statea scris pe niste carti postale pe care era imprimat chipul tenismenei Jelenei Jankovic, prin intermediul carora isi facea reclama o banca de sperma elvetiana.

Jucatoarea sarba de tenis Jelena Jankovic, care a fost antrenata de romanul Andrei Pavel, a fost fara voia ei protagonista unei campanii de promovare gandita prost, care a degenerat in scandal. Imaginea i-a fost folosita, fara acceptul sau, la promovarea unei banci de sperma din Elvetia, scrie Realitatea.net.

Astfel, carti postale cu imaginea tenismenei s-au vandut deja la Berna cu 2 franci bucata, fiecare dintre ele avand imprimat textul "Faceti va rog o donatie aici". Dupa ce au realizat cine era persoana de pe ilustrate, compania a remis un comunicat in care declara ca nu stiut ca este vorba despre tenismena si a retras de pe piata cartile postale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.