"Au fost furati de Piturca. Va fi razboi!", a declarat Adrian Mititelu, patronul Universitatea Craiova. Vezi ce spune Victor Piturca.

Doi jucatori importanti ai echipei, Valerica Gaman si Stefan Barboianu, au fugit din cantonamentul echipei de la Govora, Adrian Mititelu fiind de parere ca in spatele acestei miscari se afla fostul manager general al echipei, Victor Piturca.

"Piti a reusit sa-i faca pe jucatorii Valerica Gaman si Stefan Barboianu sa paraseasca cantonamentul Universitatii de la Govora, abuzand de anumite acte semnate in luna septembrie intre el si Adrian Mititelu. Atunci, cei doi, Adrian Mititelu si Victor Piturca, au semnat un act prin care finantatorul Universitatii a predat, in alb, trei dezlegari de contracte ca si garantie pentru sumele de bani cu care fostul manager urma sa crediteze clubul oltean in perioada septembrie - decembrie 2010. Dupa restituirea sumelor cu care a imprumutat clubul, Piturca se obliga sa restituie cele trei dezlegari", se arata intr-un comunicat al clubului, potrivit ProSport.

Fostul manager general al Universitatea Craiova a declara insa a nu stie despre ce dezlegari in alb a vorbit Adrian Mititelu, mentionand ca a fost dorinta jucatorilor sa plece.

"Nu ma intereseaza pe mine ce spune Mititelu . Habar nu am de aceste dezlegari. Si daca a reziliat contractul cu jucatorii, care este vina mea? Daca si-a dorit sa inceteze relatia de munca cu unii jucatori, nu stiu de ce atata tevatura. Crede ca daca i-a facut sa semneze niste acte false, sa renunte la bani pana nu stiu cand, poate sa rezolve lucrurile. Sunt mai multi care vor sa plece. Acum, jucatorii trebuie sa-si gaseasca echipe si pe urma este problema lor, totul tine de ei. Pot sa ajunga si la Steaua, la orice club din tara. Ei isi doresc sa ajunga la cluburi din afara tarii", a spus, la randul sau, Piturca, potrivit MEDIAFAX.

Ticleanu: "Universitatea Craiova nu va muri"

Citeste si:
Cutremure în Turcia: În mijlocul dezastrului sunt prinşi şi mulţi...
Cutremure în Turcia: În...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.