Noul presedinte interimar al Universitatii Craiova a declarat, Aurel Ticleanu, a declarat sambata ca gruparea craioveana nu se va defiinta, iar noua conducere va face totul pentru ca "lucrurile sa mearga bine".

"Vom avea zilele urmatoare o conferinta in care vom vorbi mai mult, tot ce pot sa ii asigur pe suporterii acestei echipe minunate este ca Universitatea nu va muri. Vom muri noi, se vor duce generatii, dar Universitatea va ramane in viata. Vom face totul pentru ca lucrurile sa mearga bine", a precizat Ticleanu, relateaza MEDIAFAX.

Dupa ce managerul general al clubului, Victor Piturca, suspendat din functie, a anuntat intr-o conferinta de presa ca la Craiova sunt datorii mari la diversi furnizori, Laurentiu Reghenchamf, care va ocupa functia de manager sportiv, a declarat ca se vor gasi banii necesari in urmatoarea perioada. "Sunt convins ca vom gasi bani ca sa platim apa, gazele si cele necesare. Vom avea in zile acestea o discutie cu toti jucatorii si sunt convins ca vor intelege situatia de la club, vom trece cu bine peste aceasta perioada", a declarat noul manager sportiv al Craiovei.

Jucatorii echipei Universitatea Craiova vor pleca duminica, pentru sapte zile, intr-un cantonament la Govora, in judetul Valcea, urmand ca la sfarsitul lunii ianuarie sa mearga in cantonamentul stabilit de vechea conducere in Antalya.

Clubul Universitatea Craiova a anuntat, vineri seara, pe site-ul oficial, ca membrii Consiliului de Administratie au decis numirea unui staf interimar, noul antrenor principal urmand sa fie italianul Nicolo Napoli, iar functia de presedinte fiindu-i incredintata lui Aurel Ticleanu
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.