Atacantul Adrian Mutu s-a inteles cu gruparea Galatasaray pentru un contract pe trei ani si este asteptat la Istanbul, saptamana viitoare, sustine site-ul turkspor.net.

Potrivit sursei citate, dupa negocierile de miercuri seara dintre directorul sportiv al clubului Galatasaray, Adnan Sezgin, si impresarul Victor Becali, presedintele gruparii, Adnan Polat, si-a dat acordul pentru transferul lui Mutu, scrie MEDIAFAX.

"Conform informatiilor obtinute de turkspor.net, semnaturile s-au dat prin fax. Mutu nu se va alatura echipei in cantonamentul din Antalya. El va veni direct la Florya, adica la Istanbul. El este asteptat la Istanbul luni sau marti", noteaza turkspor.net.

Site-ul mentioneaza ca Mutu va primi pentru actualul sezon un milion de euro si pentru sezoanele urmatoare cate doua milioane de euro. Romanul ar urma sa primeasca 15.000 de de euro pentru fiecare meci.


Zilele trecute Cristi Borcea a dezvaluit unor apropiati ca va face tot posibilul sa-l repatrieze pe Adrian Mutu, daca va deveni liber de contract dupa scandalul de la Fiorentina.


Clubul a anuntat, vineri, excluderea jucatorului Adrian Mutu de la antrenamentele si pregatirea echipei, deoarece acesta a incalcat obligatiile contractuale.


Fostul impresar Ioan Becali a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta in Italia, ca Adrian Mutu a plecat de la sedinta de pregatire de miercuri, dupa ce a aflat ca cei din conducerea clubului l-au jignit, numindu-l "cancerul clubului" si "nenorocit".

In urma acestor declaratii clubul Fiorentina a anuntat ca il va da in judecata pe Ioan Becali pentru "numeroasele minciuni si calomnii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.