Clubul Fiorentina a anuntat ca il va da in judecata pe Ioan Becali pentru "numeroasele minciuni si calomnii" din conferinta de presa pe acesta a sustinut-o, vineri, la Florenta.

"In urma numeroaselor minciuni si calomnii din declaratiile de astazi ale domnului Giovanni Becali, agentul lui Adrian Mutu, ACF Fiorentina anunta ca i-a imputernicit pe reprezentantii sai legali sa actioneze impotriva domnului Becali, pentru a proteja imaginea si interesele societatii viola si a membrilor sai", se arata in comunicatul clubului din Florenta, potrivit MEDIAFAX.

Ioan Becali a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta in Italia, ca Adrian Mutu a plecat de la sedinta de pregatire de miercuri, dupa ce a aflat ca cei din conducerea clubului l-au jignit, numindu-l "cancerul clubului" si "nenorocit".

De curand, Cristi Borcea a dezvaluit unor apropiati ca va face tot posibilul sa-l repatrieze pe Adrian Mutu, daca va deveni liber de contract dupa scandalul de la Fiorentina.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.