Oficialul "cainilor" nu concepe o infrangere in derby-ul cu Steaua, in timp ce pe jucatori ii asteapta o prima consistenta in cazul unui rezultat favorabil.

"Ar fi o drama, o nenorocire, cel mai mare dezastru daca nu batem Steaua. Asa e la fiecare meci cu Steaua, dar mai ales acum, cand suntem unde suntem. Pentru un dinamovist n-ar trebui sa existe motivatie mai mare decat onoarea de a-ti invinge rivala. Va fi si o prima consistenta, dar nu banii sunt importanti. Fotbalistii sa se gandeasca si la Catalin Haldan cand vor intra pe gazon. Sper sa nu fie influentat derby-ul in niciun sens. Noi am fost dezavantajati in ultimele cinci, sase partide si e deja prea mult. Balaj, spre exemplu, sa se duca sa arbitreze doar in Liga Campionilor, sa ne lase pe noi", a precizat oficialul lui Dinamo, potrivit ProSport.

Borcea si-a reafirmat inca o data sprijinul pentru Ioan Andone si spune ca va fi pastrat conform contractului in vigoare.

Presedintele executiv al lui Dinamo a vorbit si despre problemele sale de sanatate, negand faptul ca ar fi avut un preinfarct, asa cum s-a speculat in ultima vreme: "Nu e adevarat ca as fi avut un preinfarct, e o mare exagerare. Nu am avut ceva asa de grav. Mi s-a facut putin rau dupa meciul cu Urziceni, pe fondul supararii si al stresului. Atata tot. Acum sunt bine".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.