Antrenorul Ilie Dumitrescu a anuntat, luni seara, dupa remiza cu Astra Ploiesti, scor 1-1, ca renunta la functia de tehnician al echipei Steaua, precizand ca nu poate sa stea intr-un loc in care nu este dorit.

Tehnicianul Ilie Dumitrescu a declarat, luni seara,in conferinta de presa de dupa meciul cu Astra Ploiesti,in urma caruia a anuntat ca nu va mai continua la Steaua, ca spera ca fanii sa revina la stadion pentru a incuraja jucatorii, deoarece nu o sa-i poata "lua echipa lui Gigi Becali", informeaza MEDIAFAX.

"Nu pot sta intr-un loc unde nu sunt dorit, nu stiu daca meritam acest tratament din partea suporterilor. Nu o sa mai continui ca antrenor la Steaua. Ii multumesc lui Gigi Becali pentruincrederea data. Mi-am dorit foarte mult sa castig campionatul si Cupa Romaniei, asta le-am spus si jucatorilor la final de meci. Pacat ca n-am reusit sa ne distantam la trei puncte de Dinamo, de Rapid, cam atata am vrut sa spun si sper ca la urmatorul joc al Stelei sa fie stadionul plin, jucatorii au nevoie de sprijinul fanilor, probabil ca si-au indeplinit obiectivul. Le mai transmit un mesaj celor care sunt contra acestei echipe: «Nu o sa-i puteti lua echipa lui Gigi Becali, decat daca Doamne fereste se intampla ceva cu el». El este actionar majoritar, veniti alaturi de echipa, sa castigam campionatul, eu o sa vin la toate meciurile", a declarat Dumitrescu.

El a mai spus ca "suta la suta" a demisionat doar din cauza suporterilor si ca nu a discutat insa cu Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu a preluat echipa Steaua la 11 august,in locul lui Victor Piturca.

[VIDEO] Dumitrescu se considera vinovat de semi-esecul Stelei

Despartirea dintre Gigi Becali si Ilie Dumitrescu pare amiabila, dar in spatele ei exista multe elemente care contrazic ceea ce se vede la suprafata. Ilie Dumitrescu a demisionat pentru ca stia ca va fi dat afara pentru ca nu-l mutase pe Brandan fundas stanga, asa cum ii indicase patronul, scrie ProSport.

Becali a intervenit telefonic extrem de nervos la GSP TV si a dezvaluit un dialog surprinzator intre el si tehnician. "Daca intelegea niste lucruri, nu ajungea aici. Eu l-am sunat aseara (n.r. - duminica), la ora 12:00, mi-era si jena sa-i zic. Am vrut sa-l rog din inima sa-l bage pe Brandan pe stanga, unde vrea el, mijlocas, fundas. Nu mi-a zis nimic. L-am sunat si in ziua meciului, vorbisem cu niste oameni care-l cunosc cel mai bine pe Brandan (n.r. - posibil Dan Petrescu) si mi-au zis ca trebuie sa joace pe stanga. Ilie mi-a spus sa nu ma bag, ca stie el mai bine", a povestit Becali dialogul-soc dintre el si Dumitrescu.

Citeste si:
Fost consilier local bătut de ultrașii Stelei într-un magazin
Fost consilier local bătut de...

  • Variantele lui Gigi Becali

Primele doua nume la care patronul Stelei s-a gandit sunt Dan Petrescu si Cosmin Olaroiu, scrie gsp.ro.

"Daca vine Dan Petrescu, nu numai ca vom cistiga la pas campionatul, dar vom face si performanta in cupele europene", a comentat Becali. Totusi, venirea "Bursucului" e greu de realizat, el fiind sub contract cu Kuban Krasnodar.

In aceeasi situatie e si Olaroiu, care mai are contract cu Al Saad, in Qatar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.