Steaua a remizat cu Poli Timisoara, scor 1-1, duminica seara. Momentan, echipa lui Becali se afla pe primul loc in Liga.

  • Dumitrescu: "Responsabilitatea este a mea ca nu am stiut sa gestionez ultimele 15 minute"

Antrenorul Stelei Ilie Dumitrescu nu s-a declarat multumit de egalul echipei sale cu Timisoara. El a dat vina atat pe strategia sa, cat si pe oboseala elevilor, datorata jocurilor din trei in trei zile.

"Eu nu sunt fericit cu acest rezultat, dar ii felicit pe jucatori pentru atitudine, mobilizare, concentrare. Am avut cinci jocuri intr-o perioada destul de scurta, de-asta au aparut si problemele musculare. Responsabilitatea este a mea ca nu am stiut sa gestionez ultimele 15 minute", a zis Dumitrescu la conferinta de presa.

  • Steaua, pe primul loc in Liga I

Steaua a dominat meciul in partida cu Timisoara si a inscris prin Pacurar in minutul 52. Timisoara a fost salvata de Cosmin Contra, care a intrat pe teren in minutul 64 si a reusit sa bage mingea in poarta din lovitura libera de la 17 mtri in minutul 80. Contra a fost la ultimul meci al sau cu Timisoara, devenind liber de contract.

Momentan, Steaua se afla pe primul lloc in Liga I, cu 14 puncte, urmata de Dinamo si Otelul Galati cu 13puncte.[Vezi aici clasamentul]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.