Suporterii stelisti nu doresc sa continue protestul impotriva lui Gigi Becali. Ultrasii se vor intoarde pe stadion la meciul din Europa League contra Grasshopper, a anuntat purtatorul de cuvant al AAIS, Marius Nicolau.

Gata razboiul! Fanii se intorc alaturi de echipa, titreaza Sport.ro. Astfel, desi pana duminica fusesera vandute numai 7 bilete pentru meciul Steaua - Grasshopper, suporterii vor fi prezenti pe stadion deoarece nu doresc sa creeze tensiuni in echipa, chiar daca sunt constienti ca "latifundarul" Becali va continua pe aceiasi linie.

Recent, proprietarul Stelei l-a determinat pe Piturca sa-si abandoneze proiectul prin nerespectarea promisiunilor, mai scrie Sport.ro. [Becali: "Piturca a spus adevarul"]

"Este un protest de moment si demersurile noastre ulterioare nu vor depinde de rezultatul meciului cu Branestiul. Nu are nicio legatura. Am dorit sa tragem un semnal de alarma pentru creditorul echipei: atitudinea sa neprofesionista nu poate trece cu vederea. Nu s-a luat nicio decizie in privinta meciului cu Grasshopper, probabil ca vom fi prezenti la stadion atunci. Speranta moare ultima, poate ca intr-un final creditorul isi va schimba comportamentul. Daca nu putem obtine plecarea lui, macar sa isi schimbe in al 12-lea ceas atitudinea. Unii dintre fani din acest motiv vor alege astazi sa mearga la stadion", a spus purtatorul de cuvant al AISS.

Cititi si: Steaua are un nou antrenor

Fanii Stelei boicoteaza meciul cu Victoria Branesti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.