Victor Piturca impreuna cu colaboratorii sai, Eugen Neagoe, Ovidiu Costesin, Mihai Dima si Gabriel Boldici, si-au inaintat demisia.

" Nu vreau sa mai fac dusman dintr-un prieten. Nu mai vreau sa mai comentez. A luat staff-ul, a plecat si atat. Nu mai vreau sa mai comentez. Aseara am vorbit la cald , dar viata merge inainte. Victor Piturca le-a transmis jucatorilor ca va pleca. Pentru ce sa il mai conving sa se intoarca ", a spus Gigi la Antena 3.

Antrenorul Victor Piturca si patronul Gigi Becali au avut mai multe divergente in ultimele zile, dupa ce tehnicinaul a luat apararea fanilor si l-a criticat pe finantator pentru limbajul folosit. De asemenea, i-a inetrzis sa vorbeasca la tv despre jucatori sau sa intre in vestiar, lucruri acceptate cu greu de Becali, scrie realitatea.net

Potrivit gsp.ro, Piturca i-a solicitat patronului dupa ce acesta l-a criticat pe Tatarusanu sa fie trecute in contract fie suma de 20 de milioane de euro, fie suprafete de teren in valoare de 20 de milioane, aflate in proprietatea lui Gigi si care ar intra automat in posesia lui daca latifundiarul incalca interdictia de a mai aparea la televiziuni. Acesta a refuzat, iar Victor Piturca ameninta cu demisia.

  • Ienei pleaca si el

"Gigi a gresit grav. Piturca i-a cerut garantii pentru ca stia ca altfel Becali nu se poate abtine. In momentul de fata, la Steaua nu se pot pune in aplicare proiecte. Nu poti sa iti faci planuri cu un om care baga astazi un leu si maine vrea sa scoata trei. Pentru a scoate bani, trebuie sa ai rabdare cinci-sase ani, pentru a forma o echipa puternica. Gigi a luat-o pe cai gresite in momentul in care a vazut stadionul plin cu Universitatea. El n-a inteles ca lumea a venit pentru echipa si, de ce nu, pentru noi. Voi pleca odata cu Piturca. M-am ghidat toata viata dupa principii morale, n-o sa mi le schimb acum", a spus Emeric Ienei in exclusivitate pentru "Adevarul".


[VIDEO] Becali: "Aduc alt antrenor”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.