Finantatorul FC Steaua a declarat ca fostul manager general al "ros-albastrilor" a spus adevarul la intalnirea cu presa si a precizat ca se astepta ca acesta sa nu inventeze nimic.

"Am vazut in mare parte conferinta de presa a lui Victor Piturca. Am vazut ca spune adevarul si nu m-am mai uitat. Nu pot sa ma iau de un om care m-a ajutat. Daca as face asta nu as avea caracter. Doar la valoarea terenului a gresit el. Nu pot sa spun nimic despre el. Imi pare ca a facut treaba si acum munca lui... Eu l-am luat pe Piturca deoarece este baiat capabil. Ma asteptam sa nu invernteze nimic. Piturca are multe calitati, dar are si cateva defecte care il strica", a spus Becali, potrivit MEDIAFAX.

Piturca rupe tacerea

Piturca a demisionat de la Steaua

Victor Piturca a parasit functia de manager general al clubului Steaua dupa doar primele trei etape ale Ligii I.

Neintelegerile dintre el si finantatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma sa-l semneze Piturca, au survenit, potrivit patronului, din cauza unor garantii in valoare de circa 20 de milioane de euro pe care le-a cerut antrenorul. Garantiile urmau sa fie executate de Victor Piturca in cazul in care Gigi Becali facea declaratii jignitoare la adresa jucatorilor sau suporterilor stelisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.