Fundasul Cristian Chivu, care a marcat primul sau gol pentru echipa Inter Milano, in meciul de pe teren propriu cu Atalanta, scor 3-1, a aratat prin aceasta reusita ca "a incheiat, in mod oficial, faza de refacere si revenire pe gazon" dupa accidentarea suferita la cap.

"In minutul 33 al reprizei secunde, a fost sutul «bomba» a lui Chivu din afara careului, care a asigurat cele trei puncte pentru Inter si a incheiat, in mod oficial, faza de refacere si revenire pe gazon a jucatorului roman. A avut casca de protectie pe cap, dar Chivu a putut sa o dea jos fara sa ia cartonasul galben pentru a se bucura la gol. Mai bine decat un tricou", a notat cotidianul italian Gazzetta dello Sport, potrivit boomsport.ro.

La randul sau, site-ul calciomercato.it, citat de Jurnalul.ro, l-a considerat pe Chivu "jucatorul meciului", acordandu-i nota 8: "Cea mai mare nota pentru Chivu pentru golul marcat si pentru a sarbatori faptul ca a depasit cu succes momentul dificil prin care a trecut".

Libertatea scrie ca fotbalistul roman i-a dedicat reusita sotiei sale, Adelina. “M-am gandit la sotia mea in momentul in care am inscris. Ii dedic acest gol Adelinei, pentru ca ea este cea mai importanta persoana din viata mea”, a declarat Cristi Chivu, care a dat de inteles ca reusita de alaltaieri a reprezentat sfarsitul perioadei dificile pe care a traversat-o la inceputul anului.

“A fost un gol foarte important pentru mine, deoarece ultimele luni au fost dificile”, a recunoscut capitanul tricolorilor, al carui ultim gol in Serie A data din 9 aprilie 2006, pe cand evolua la AS Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.