Antrenorul gruparii Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat ca este incantat de posibilitatea ca Razvan Rat sa se transfere la Real Madrid si considera ca fundasul stanga al nationalei Romaniei s-ar descurca foarte bine la cea mai titrata echipa din lume.
"Ar fi excelent ca Rat sa ajunga la Real Madrid, sunt foarte bucuros si multumit ca exista interes din partea spaniolilor. Razvan ar face fata in Spania fara nicio problema, cu ce e mai prejos Sahtior Donetk fata de Real Madrid? E diferit campionatul in care evolueaza cele doua echipe, dar in rest suntem cam la acelasi nivel. Nu am vrut sa-i dau drumul lui Rat la o echipa sub nivelul lui Sahtior, dar poate va pleca acum, jucatorii trebuie dati atunci cand sunt ceruti. Nu ma opun plecarii lui Rat, mai ales ca are o varsta. Razvan e un jucator care are experienta internationala vasta, nu se accidenteaza si ar fi o satisfactie imensa pentru mine ca el sa plece la Real Madrid", a spus Mircea Lucescu, potrivit agentiei NewsIn.

Cotidianul spaniol AS a scris, miercuri, ca fundasul roman Razvan Rat este unul dintre jucatorii aflati pe lista de transferuri a lui Real Madrid, club care este interesat de achizitionarea unui fundas, dupa ce portughezul Pepe s-a accidentat grav si va lipsi mai multe luni. Rat evolueaza pentru Sahtior Donetk din 2003.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.