Camelia Lupascu (CS Dinamo Bucuresti) a fost desemnata cel mai bun sportiv al Federatiei Romane de Canotaj pe 2009, dupa ce a cucerit titlul european la dublu rame si doua medalii de argint la Campionatele Mondiale.

Lupascu a acumulat 610 puncte in clasamentul FR Canotaj, fiind urmata de Nicoleta Albu (CS Olimpia Bucuresti), dubla campioana europeana (8+1 si dublu rame) si dubla medaliata cu argint la Campionatele Mondiale (8+1, dublu rame), relateaza Agerpres.

Adelina Cojocariu (CS Dinamo), componenta si ea a echipajului feminin de 8+1, s-a clasat pe a treia treapta a podiumului, cu 450 puncte.

Vineri 4 decembrie, de la ora 13,00, se va desfasura la Baneasa Shopping City din Bucuresti, traditionala "Gala Canotajului Romanesc 2009", ocazie cu care vor fi premiati primii 10 sportivi la categoriile seniori si juniori, precum si cel mai bun antrenor al anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.